пʼятниця, 23 вересня 2022 р.

 23 вересня

ЯДС.  Фізичні вправи і здоров'я. Емоції (позитивні і негативні), їх зміни і різних ситуацій та вплив на організм. Покоління. Предки і нащадки. Дитинство наших предків. 

https://vseosvita.ua/library/prezentacia-na-temu-emocia-nastrij-pocutta-183327.html

Математика .  Числовий вираз. Числовий вираз на дві дії. Складання і обчислення числових виразів за запитаннями. Вимірювання довжини предметів у сантиметрах, метрах.

https://naurok.com.ua/urok-matematiki-dlya-2-klasu-213922.html

Українська мова.  Робота над удосконаленням навички читання. Особливості читання творів різних жанрів: небелиці, українські народні казки, ігрові - вірші. Мовні  явища в тексті: Використання знака м'якшення (ь) та звуків; вимова та запис слів з апострофом.

https://vseosvita.ua/library/prezentacia-azbuka-kazki-narodni-j-avtorski-2-klas-ukrainska-mova-za-pidrucnikom-ukrainska-mova-ta-citanna-dla-2-klasu-zakladiv-zagalnoi-serednoi-osvi-359824.html

Українська мова.  Літературні казки українських авторів. Засоби художньої виразності у тексті. Інсценізація казки. Жести, міміка, інтонації - несловесний складник висловлювання.

https://naurok.com.ua/prezentaciya-urok-pozaklasnogo-chitannya-ukra-nski-narodni-kazki-198227.html

ЯДС. Виготовлення та оздоблення об'ємних моделей (фігур) із застосуванням знайомих технологічних операцій. Планування послідовності технологічних операцій. безпечні прийоми праці. Демонстрація результатів власної діяльності.




Комментарии

Популярные сообщения из этого блога